• +387 61 634594
  • info@eduit.ba
  • Braće Begić 19, 71000 Sarajevo

Opis alata koji su uključeni u Office365 uslugu

 

Opis alata koji su uključeni u Office365 uslugu

Alat Opis
E-pošta (Outlook) E-pošta, zajednički kalendari, 50 GB prostora za pohranu po korisniku.
Web-konferencije (Skype4B) Održavanje sastanke putem interneta pomoću HD videokonferencija, zajedničkog korištenja zaslona i razmjene izravnih poruka.
Jednostavno zajedničko korištenje datoteka (OneDrive) OneDrive za tvrtke daje svakom korisniku 1 TB prostora za pohranu kojem može pristupiti s bilo kojeg mjesta i koji se sinkronizira s njegovim računarlom. Jednostavno zajednički koristite datoteke s drugima unutar i izvan ustanove i kontroliranje tko ih vidi i uređuje.
Zaštita od neželjene pošte i zlonamjernog softvera Vrhunska zaštita od zlonamjernog softvera i filtriranje neželjene pošte.
Office Online Stvaranje i uređivanje datoteka programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote putem web-preglednika. Usluga podržavaju svi web preglednici.
Aplikacije za mobilne uređaje (Office mobile) Pristup dokumentima Word, Excel i PowerPoint, uređivanje ih i prikazivanje na iPadu, iPhoneu, mobitelu sa sustavom Android i uređaju Windows Phone. Korištenje aplikacija OneNote, Microsoft Outlook, Lync Mobile i SharePoint Newsfeed na većini uređaja.
Zaštita privatnosti Vaši podaci pripadaju vama. Microsoft ne pregledava poruke e-pošte ni dokumente radi oglašavanja.
Aplikacije sustava Office na desktop i uređajima Pretplata na Office za do 5 PC-ja/tableta sa sustavom Windows/Mac računala po korisniku. (OVS-ES Ugovor ili kupovina pojedinačne licence)